A tech-enabled office of the future

With the role of the office dramatically changing over the last two years, we've completely redesigned our Bracknell home into a destination our people love and a place where our clients can imagine their own workplace of the future.

Our commitment to achieving net zero by 2030 meant carbon reduction was paramount to this project. Using CarboniCa, our inhouse carbon measurement tool, we were able to measure and reduce the carbon impact of the fit out and we’re pleased to say that the new office achieved a SKA Gold.

The design process began with internal consultations with the Morgan Lovell community, and after two years apart, it’s been great to have everyone back together in one space. When visitors say, “I want an office like this,” we know it’s a job well done.

For more details of the fit out and to see more images of the finished space, view our Morgan Lovell Maxis case study.